Sportkinesist

Wat doet de sportkinesist?

  • De sportkinesist is de specialist op het gebied van sportspecifieke revalidatie. Of het nu gaat om een geblesseerde topsporter of de recreatieve sporter die wat begeleiding nodig heeft om blessure- en klachtenvrij een doel te bereiken. Met een uitgebreide kennis over trainingsleer, is de sportkinesist in staat om het uiterste uit elke sportrevalidatie te halen.
  • Bij kinepraktijk Stipt. hebben we het voordeel dat we de kennis uit de sportkinesitherapie bundelen met de kennis uit de manuele therapie. Met een combinatie van fysieke en manuele testen creëren we een duidelijk beeld van elke sporter en zijn mankementen.
  • Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om eerst herstelbelemmeringen op te lossen voordat we effectief kunnen trainen. Training zorgt op lange termijn voor een betere prestatie en preventie van blessures. Met manuele therapie zorgen we er op korte termijn voor dat men kan blijven sporten en effectief kan trainen.
  • Ook voor de gewone bewegende mens biedt deze combinatie van kennis een meerwaarde bij het behandelen van alledaagse lichamelijke klachten.

Maak een afspraak

Heeft u verdere vragen over de begeleiding die wij kunnen bieden als sportkinesist of wenst u direct een afspraak te maken?
Vul dan hier uw gegevens in en wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren!